Tina Hulst

procesbegeleider, supervisor, coach

Met PURE PASSIE & DAADKRACHT

Met pure passie en daadkracht, inspireer en begeleid ik mensen, teams en organisaties in de ‘nieuwe manier van organiseren’.

Vanuit mijn echt- en oprechtheid, authentiek Puurhulst – zijn kan ik niet anders dan zelf ‘leven’ wat ik breng. Het is voor mij niet even anders doen, maar anders kijken, anders ‘zijn’ en daardoor anders doen.

Organiseren van de toekomst

Als procesbegeleider, trainer, coach en supervisor heb ik meerdere zorgorganisaties met hun afdelingen en teams mogen begeleiden richting de nieuwe manier van organiseren. Ook workshops geven waarin mensen geïnspireerd raken hiervoor en met elkaar gaan oefenen vind ik geweldig om te doen.

Motivatie

Elk mens de regie over zijn leven en zijn werk is mijn ultieme doel. Ik begeleid de zoektocht naar ‘Wie ben ik? Wat is mijn missie? In m’n leven en in m’n werk?’ Op organisatieniveau, team- of locatie- of afdelingsniveau en op individueel niveau of je nu leidinggevende bent of op de werkvloer met hart en ziel aan de slag bent. Altijd mèt klanten / cliënten aan tafel, zodat er direct de dialoog ontstaat.

Theorie U is een essentieel middel in mijn werk op welk gebied dan ook.

Ik werk met wat er ontstaat in het moment. Tijdens (en na) ervaringen ondersteun en begeleid ik het reflecteren op hoofd, hart en buik en ondersteun de verbinding maken met de dagelijkse praktijk.

Ik werk vanuit het principe ‘voordoen – samen doen – zelf doen’.

Kernkwaliteiten van Tina:

  • Open en bespreekbaar maken wat er ‘onder de waterlijn’ aan de hand is
  • Daadkracht, moedig en direct
  • Komen tot de kern
  • Doel- en resultaatgericht
  • Relationeel sterk sensitief

Vaardigheden

Procesbegeleiding

Lean Management

Teamwork

Coaching

Supervisie